If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Отхлаби двата болта на алтернатора,натисни го силно(може и на ръка) и стегни болта за обтягане след това и долния.Провери колко е натегнат ремъка,трябва да се усуква по оста си до 90 грдуса.Ако е много натегнат ще ти преебава лагерите .При това натегнато положение ако присвирва значи е за смяна.
Най-добре става с дърво или дръжка на голям чук.Може и с едни гарги да захванеш главата на болта и края на обтегача,стискаш и е натегнато и законтерен болта,та да не ти се върти !Стягаш и си готов.Останалото по-горе го каза колегата много точно!
На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.
Весело посрещане на новата година и от мен.... Много да ви радват 33-ките през новата година... и да не ви минават мисли като моите да я изоставяте. Приятно изкарване и леко напиване
Весело посрещане на новата година и от мен.... Много да ви радват 33-ките през новата година... и да не ви минават мисли като моите да я изоставяте. Приятно изкарване и леко напиване
И така колеги стигнах и до лошата част за която бях писал в началото на темата, загнилата чашка на предния ляв макферсон , за човек който не разбира нищо направо се изплаших. сега ще постна снимки
Моля споделете мнения и идеи, и ми е интересно става ли чашка от 1 и 2-ра серия например
Comment